Начало » ВИСШ ПОЛИЦАЙ ИЗЧЕЗНА СЛЕД МИСТЕРИОЗНА КАТАСТРОФА КРАЙ РОМАН, ВОДОЛАЗИ ГО ИЗДИРВАТ В ИСКЪР

ВИСШ ПОЛИЦАЙ ИЗЧЕЗНА СЛЕД МИСТЕРИОЗНА КАТАСТРОФА КРАЙ РОМАН, ВОДОЛАЗИ ГО ИЗДИРВАТ В ИСКЪР

by admin
0 comment

Висш служител на МВР е изчезнал тази нощ край Роман. Рано сутринта в дере над река Искър е намерен катастрофирал “Фолксваген Голф“, в който не е открит никой. По неофициална информация колата е паднала около 4 часа нощес, но е била открита едва след 9 часа сутринта. Предполага се, че е идвала от близкото село Хубавене, когато по неясни на този етап причини е напуснала пътя и скочила в дълбокото дере край реката, съобщава bulnews.bg. 

В лекия автомобил са открити телефонът и документите на Петър Петров, който работи на висш пост в Министерство на вътрешните работи в столицата. Младежът е от Роман и в близки родствени връзки с арестувания за корупция в ДАИ общински шеф Тихомир Вълчев. Бащата на изчезналия полицай е таксиметров шофьор, а майката работи в банков клон.

Веднага след като е открит катастрофирал автомобил, целият наличен състав на районното полицейско управление в Роман е бил издигнат под тревога. Започнало е мащабно издирване на Петър, като в него се включват и членовете на ловно-рибарското дружество. Малко след това под моста е открито якето на изчезналия мъж. Около обяд в града пристигна екип от водолази от Монтана, който се включи в претърсването на реката. В късните часове всички, които участваха в издирването, заминаха към близките села Радовене и Кунино, които са в долното течение на Искър.

На този етап няма никаква официална информация за самия инцидент и спасителната операция. Полицията ще изясни какво се е случило в края на Роман и причините за изчезването на колегата им. 

източник: Блиц

You may also like

Leave a Comment

NoCorruption.net @ 2022 – Всички права запазени.