Начало » СЛОГАНЪТ НА ГЕРБ „ЕВРОПА НИ ЧУВА“ Е ОТКРАДНАТ ОТ КАМПАНИЯТА НА НДСВ ПРЕЗ 2009 Г.

СЛОГАНЪТ НА ГЕРБ „ЕВРОПА НИ ЧУВА“ Е ОТКРАДНАТ ОТ КАМПАНИЯТА НА НДСВ ПРЕЗ 2009 Г.

by admin
0 comment

Основният слоган на ГЕРБ  за изборите за Европейски парламент  „ЕВРОПА НИ ЧУВА“, с който партията на Бойко Борисов тръгва за победа на предстоящите избори за Европейски парламент си е чиста проба кражба на интелектуална собственост, разкриха пред Родопи-инфо бивши членове на областното ръководство на НДСВ.

Бивш координатор на жълтата партия за Пловдивска област разкри, че „ЕВРОПА НИ ЧУВА“ е мотото, под което партията на Симеон Сакскобургготски се е явила пред избирателите през 2009 година, на тогавашните избори за европарламент.

Оригиналът на НДСВ

 

И… ментето на ГЕРБ.

Водач на листата тогава бе Меглена Кунева, която беше и еврокомисар на България.

Тогава НДСВ спечели над 200 000 гласа и успя да вкара двама депутати в Европарламента, а водачката Кунева, месеци по-късно, не получи подкрепа за втори мандат от дошлото впоследствие първо правителство на Борисов и приключи с брюкселската кариера.

С откраднатият слоган „Европа ни чува“ от ГЕРБ искали да покажат на хората, че само подкрепяйки силната листа на ГЕРБ за евродепутати, гражданите на България могат да си гарантират, че ще бъдат важна част от новия европейския ред, твърдят от управляващата партия плагиат.

Европа ни чува, когато показваме видими резултати и когато правим тези политики, които са последователни, каза днес заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов.

You may also like

Leave a Comment

NoCorruption.net @ 2022 – Всички права запазени.