Начало » ЛЮТ СКАНДАЛ В ЕФИРА НА БНТ ЗАРАДИ КОРУПЦИЯТА

ЛЮТ СКАНДАЛ В ЕФИРА НА БНТ ЗАРАДИ КОРУПЦИЯТА

by admin
0 comment

Депутатите от ГЕРБ и БСП – Спас Гърневски и Георги Свиленски спретнаха махленски скандал заради корупцията, в ефира на БНТ. Водещата на „Още от деня“ Поли Златарева така и не успя да вземе думата от развилнелите се народни избраници, камо ли да угаси скандала.

Двамата „законотворци“ се скараха заради вота на недоверие. „За първи път се иска вот на недоверие за корупция. 88% от хората казват, че в България има корупция, 71% от бизнеса твърди същото и казва, че в обществените поръчки има нагласен резултат. Ние искаме ли да я намалим?“, попита Свиленски.

Думите му докараха до бяс пребоядисания костовист и настоящ пловдивския депутат от ГЕРБ Спас Гърневски – Пачо.

„Корупция има в България, има и в целия свят. Новото правителство внесе антикорупционен закон. Президентът го отхвърли с вето. След това той бе приет от всички политически сили, с изключение на БСП. Във всичките 45 години на комунистическия режим имаше невероятна корупция“, разпени се Гърневски.

Свиленски му напомни, че говорим за сегашното правителство, а не за минали времена.

Гърневски обаче продължи да говори за комунистическата история на България.

„Моля ви г-н Гърневскси, защо по време на управлението на ГЕРБ има корупция“, едва успя да се включи в престрелката Поли Златарева.

„Защото България остана с един фалшив преход. Вашата лидерка приватизира по времето на СДС. А аз, докато съм бил на власт, не съм пипнал нищо.

Комунистическата наглост няма край“, заяви Гърневски.

„Моля ви, не ме карайте да се държа непривично! Нека се извиним на зрителите“, отправи апел Поли Златарева, но никой не я чу.

Не стига, че си спретнаха махленска свада, ами и двамата си бъркаха постоянно имената, като Свиленски стана „Свеленов“, а Гърневски „Гърнев“.

 

По материал на Марица.бг

You may also like

Leave a Comment

NoCorruption.net @ 2022 – Всички права запазени.