Начало » ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ МОЖЕ ДА ИМА ОЩЕ ТАЗИ ГОДИНА СПОРЕД ХРИСТО ИВАНОВ И АТАНАС АТАНАСОВ

ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ МОЖЕ ДА ИМА ОЩЕ ТАЗИ ГОДИНА СПОРЕД ХРИСТО ИВАНОВ И АТАНАС АТАНАСОВ

by admin
0 comment

Председателите на „Да България“ Христо Иванов и на ДСБ Атанас Атанасов прогнозираха предсрочни парламентарни избори още тази година, предаде БНР. Двете партии са част от новата коалиционна формация „Български манифест за Европа“.

Избори в България, които може да бъдат още тази година, ще се превърнат в референдум за българските граждани искат ли централно азиатско управление в орбитата на Кремъл и Анкара, или България да остане в сърцевината на европейския проект“, каза Христо Иванов.

Според него българското европредседателство няма да донесе политическа стабилност: „Борисов няма да получи нито стабилността и стабилизирането, което европейското председателство трябваше да му даде, нито легитимацията, която очакваше да получи пред българските граждани“.

Според Атанас Атанасов, управляващите не са успели да дефинират как европредседателството ще се отрази на стандарта на живот на българите. „Прожекторът на Европа върху българския политически живот ще покаже много цепнатини, което, според мен, ще бъде полезно за динамиката на българският политически живот“, каза Атанасов.

Източник: www.dnevnik.bg

You may also like

Leave a Comment

NoCorruption.net @ 2022 – Всички права запазени.