Начало » СЕМЕЙНА ФИРМА НА ШЕФА НА ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ СПЕЧЕЛИ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ЗА НАД 3 МЛН. ЛВ.

СЕМЕЙНА ФИРМА НА ШЕФА НА ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ СПЕЧЕЛИ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ЗА НАД 3 МЛН. ЛВ.

by admin
0 comment

От документацията на поръчката се вижда, че „Мултифорс“ е единственият участник.

Договорът за охрана е за 36 месеца, а сумата ще се изплаща на равни месечни вноски от 73 795 лв. без ДДС. Срещу това трябва да се осигури физическа неактивна охрана, която да осъществява регулярен пропускателен режим в обектите на агенцията и да реагира по всяко време с автопатрул при получен алармен сигнал. Фирмата трябва да извършва профилактика, ремонт и поддръжка на вече изградените СОТ системи в административните сгради.

Управител на „Мултифорс А.С“ ЕООД е Магдалена Пеева, собственик на дружеството е от 2013 г. е „МУЛТИФОРС ГЛОБЪЛ МЕНИДЖМЪНТ“ АД. До тогава собственикът на Мултифорс А.С. е била Пеева, според търсачката на „Биволи“, която работи с данни от Търговския регистър.

Станимир Пеев е председател на агенцията Държавен резерв и военновременни запаси 2009 г., а преди това е бил кмет на район „Панчарево“ в Столична община. Според offnews.bg през 2007 г. Пеев е прехвърлил създадената от него „Мултифорс“ на своето съпруга.

Има данни за участие на „Мултифорс А.С“ в 162 обществени поръчки за над 34 млн. лв. Фирмата е сключила договори за охранителни услуги с Министерството на земеделието и храните, Министерство на транспорта, Министерство на отбраната, Министерство на икономиката, НЕК, Софийска областна администрация, Топлофикация София, Национален военноисторически музей, УНСС и „Булгартрансгаз“. Университетът за национално и световно стопанство е сключил договор с „Мултифорс“ на обща стойност 7 138 000 лв. без ДДС.

Източник: Дневник

You may also like

Leave a Comment

NoCorruption.net @ 2022 – Всички права запазени.