Начало » РАВНОСМЕТКА ЗА ЕДНА ОТМИНАЛА ГОДИНА

РАВНОСМЕТКА ЗА ЕДНА ОТМИНАЛА ГОДИНА

by admin
0 comment

Скъпи приятели,

Измина една година откакто сме заедно, след като стартирахме този проект. Това беше година на опознаване. Година на печелене на доверието ви! И въпреки неравната битка с корупцията, близо 40 000 потребители в интернет ни се довериха и подкрепиха, като попълниха нашата „Декларацията за борба с корупцията“!

Получихме и неочаквано голям брой сигнали, за което сме благодарни на всички, които събраха смелост да алармират за корупционни практики във всяка една област от ежедневието.

За съжаление хората все още се страхуват и голяма част от сигналите са анонимни, което затруднява нашата работа, в разследването и разкриването на случаите описани в подадените сигнали.

Въпреки всичко, макар и минимален… има напредък в борбата, която сме подели, за което благодарим на всички, които ни подкрепиха.

Надяваме се през 2019 година да имаме повече успехи в борбата с корупцията. Смятаме, че все повече хора ще съберат смелост и колкото и да е трудно ще застанат с лицата си срещу корумпирани и корупционери.

Окрилени от вашата подкрепа през 2019 година ще стартираме нова поредица с изключително интересни материали, които са резултат на журналистически разследвания по вашите сигнали, заедно с нашите медийни партньори от националните медии.

Ще започнем ударно с изключително интересната поредица „Ловци на мръсници“. В нея ще научите за:

КЪРТИЦА НА ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ МАЧКА ЧАРШАФИТЕ НА ЗАМ.-КМЕТА НА ПЛОВДИВ ДИМИТЪР КАЦАРСКИ

Или как от момиче за удоволствия в агенция „Маринела“ Гинка стана съпруга на видния гербер?

Ще получите отговори на някои интересни въпроси, като:

– За какво е докладвала внедрената къртица Гинка на обявените за издирваните, с червена бюлетина от Интерпол, олигарси Ветко и Маринела Арабаджиеви?

– Защо след сватбата Гинка смени името на профила си във Фейсбук от Ginka Cheredjiyska на Гинка Кацарска, но в него има снимки само на бившия й съпруг и общото им дете… и нито една на новородения им син, както и на самия Кацарски?

Поредицата ще продължи с отговори на изключително интересни моменти от сагата около развода на Кацарски с бившата му съпруга, за който нито една медия не обърна подобаващо внимание:

ЗАЩО ДИМИТЪР КАЦАРСКИ ЗАРЯЗА „ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА СИ“ ДИАНА И СЕ ОЖЕНИ ЗА ШОКИРАЩО ПО-МЛАДАТА ГИНКА?

– Давал ли е големи количества алкохол на бившата си съпруга, за да я обвини, че е алкохоличка?

– По какъв начин и с какви методи получи подписа на Диана, за да се откаже тя от правата си в общата им фирма, която създадоха по време на брака си двамата?

Бел. на редактора: Въпросите имат чисто криминален характер и представляват интерес, както за широката аудитория от членове и избирателите на ГЕРБ, така и за съответните органи!

Поредицата посветена на разследвания от Главна прокуратура за корупция зам.-кмет Димитър Кацарски продължава и в нея читателите ни ще научат шокиращи истини за това:

  • Стягат ли се, голяма част от строителните фирми в Пловдив, за отпор на кандидата за кмет от ГЕРБ Иван Тотев, заради непоносимостта си към Кацарски още от времето, когато беше шеф на строителния надзор?!
  • Интересни подробности и факти от житието на Кацарски като комсомолски секретар в Строителни войски. Или… как замина да учи в Москва без да има право на това, прецаквайки колеги, които отговаряха на условията за разлика от него самия?
  • Плод на какво са опитите на Кацарски да скъса с миналото си, като прекъсва връзки със съученици, състуденти и всякакви хора свързани, по един ли друг начин с миналото му? Особеност на характера ли е това или патология?! 

Как Кацарски си взе обратно BMW X4, което бе подарил на дъщеря си за рождения ден и я изгони от жилището й с думите: „Вече имам син и ти не ме интересуваш!“.

На колко хора е почернил живота Димитър Кацарски чрез заложната си къща, като застраховател на мутренската групировка ВИС-2?

Бил ли е Димитър Кацарски като шеф на застрахователен офис на зловещата мутренска групировка ВИС-2 на купон в курорта Боровец, по случай Коледата на 1995 г., организиран от шефа на ВАИ Холдинг Георги Илиев?

КАК И КАКВИ СХЕМИ ВЪРТИ ЗАМ.-КМЕТА НА ПЛОВДИВ ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ ПРЕЗ ШИВАШКАТА СИ ФАБРИКА.

  • Докога прокуратурата и данъчните ще си затварят очите за този явен конфликт на интереси, след като е публична тайна, че фактическия управител на фирмата е самия Кацарски, независимо кой се води проформа управител по документи.
  • Интерес представлява как рушветите се препират вкарвани в оборота на фирмата му „Калдис“?!

Ще се окаже ли Димитър Кацарски препъникамъчето, което ще обърне каруцата на амбицирания за трети мандат Иван Тотев? /анализ на предизборната ситуация в Пловдив/

Leave a Comment

NoCorruption.net @ 2022 – Всички права запазени.