Начало » ЦЕЦКОУ СЕ ГОТВИ ЗА БИТКА

ЦЕЦКОУ СЕ ГОТВИ ЗА БИТКА

by admin
0 comment

Вече започнаха боричканията /тоест номинациите/ на гербавите за Европейския Парламент. Битката ще е още по-оспорвана с оглед очертаващия се провал на ГЕРБ в следващите местни, а може би и парламентарни избори тази година. Поне да са си на завет, на топло и богато място. Естествено, отново се обсъждат имената на две „българки“ с небългарски имена – Габриел и Майдел. Габриел и Майдел какво точно са направили за България в Европарламента можем само да гадаем, вероятно по измерения се доближава до грандиозните успехи на Станишев, за които също не знаем нищо.

Отвреме навреме Габриел ни спуска величествените си разсъждения за цифровизация, електронна сигурност и фейк-новини, но понеже никой не й обръща внимание, така и остава неразбрана. А Майдел ..ами май и тя!

С голямо вълнение прочетох, че Лилиту също щяла да бъде номинирана, даже и да води листата. Нейсе! Там й е мястото, поне далеч от нас, че има хора, на които се наложи да пият розови хапчета след нейни изказвания и снимки. Със сигурност ще се наложи премебелировка на парламента, ако бъде избрана, но всичко е точно, важното е не ние, а те да я издържат.

Европарламентът по традиция в България е пристан за провалили се на Територията политици, или такива, които за нищо не стават, ама са много наши хора и е добре да отидат някъде на заплатка. Не че за това удоволствие България не плаща над един милиард евро на година за вноската си в ЕС.

Изборите обаче са важни, защото ще покажат настроенията на „материала“. На който материал вече му е писнало от некадърници и крадци. Затова изборите са много важни, а гербавите отсега се гласят за манипулирането им. Цецкоу вече даде указанията си за това и започнаха да си обучават хората по места как да се подмени вота.

Затова и ние да се готвим. Първо – всички, ама всички трябва да гласуваме – СРЕЩУ ГЕРБ! Няма значение за кого, важното е да не е за тях, и без това е все тая кой ще отиде в Брюксел. Второ – да си научим правата по време на избори. И трето – в деня на изборите да следим за нарушения, а и преди това. Снимайте, сигнализирайте, качвайте във Фейсбук всичко, което ви направи впечатление. Защото този път ще бъдат напълно безскрупулни. А тези избори ще се следят от ЕС с много по-голямо внимание, отколкото вътрешните ни.

Така че, Цецкоу за бой се стяга, ние също да започваме….

От фейсбук профилът на Елена Гунчева

You may also like

Leave a Comment

NoCorruption.net @ 2022 – Всички права запазени.