Начало » БАРЕКОВ СЕЗИРА КОНПИ ОТ ФЕЙСБУК ЗА ПРОКОПИЕВ

БАРЕКОВ СЕЗИРА КОНПИ ОТ ФЕЙСБУК ЗА ПРОКОПИЕВ

by admin
0 comment

Евродепутатът и лидер на „Презареди България“ Николай Бареков пише в профила си във Фейсбук отворено писмо до КОНПИ, по повод Иво Прокопиев и доходите му.

Ето какво написа Бареков:

На вниманието на КОНПИ! Искам да информирам откъде са минимум 80 хил. лв. от въпросните 14 млн. лв. неказан доход на г-н Иво Прокопиев. Благодарение на аверите му от СГС и Лозан Панов от ВКС, бях осъден да плати глоба в размер на 70

хил. лв., за това, че съм нарекъл въпросния господин „фалирал олигарх“. Така беше заложено моята заплата от Европейския парламент и тя влезе директно в джоба на господина, а оттам – в касата на ПП „Да България“, за която по посочените по-горе причини се считам за спонсор. Останалите 10 хил. лв са сумата, за която г-н Прокопиев ме осъди да плати за публикация в сайта BNews по същата тема. Впоследствие червенобузковият розач, който казва, че държавата му е съставил летния дворец в Созопол, чрез ЧСИ наложи забрана на моето наследство от баба ми и дядо имот в центъра на Пловдив. Имотът на стойност стотици хиляди лева е оценен на 5 хил. Евро и ако не бях платил, щеше да бъде изнесен на публична продан и продаден за стократно по-ниска цена. Така разбират демокрацията и пазара на червенобузковите гъски от Разград. Готов съм да свидетелствам в КОНПИ за въпросните 80 хиляди лева, които г-н Прокопиев, благодарение на аверите си в съда, придоби от мен.

Поздрави от Страсбург! 

You may also like

Leave a Comment

NoCorruption.net @ 2022 – Всички права запазени.