Начало » В МРРБ има тежка корупция с опънат чадър от президентството, разкри пътен експерт

В МРРБ има тежка корупция с опънат чадър от президентството, разкри пътен експерт

by Manager
0 comment

От проверките на полицията за пияни и дрогирани шофьори няма да произтече нищо. Тази позиция изрази пред БиТиВи Богдан Милчев от Института за пътна безопасност. По думите му берем плодовете на годините неспособност на държавата да се справи с проблема. Големият проблем в България е, че никой не иска да носи отговорност, изтъкна той.

В МРРБ има тежка корупция с опънат чадър от президентството, обяви Милчев. Той обвини регионалния министър Иван Шишков, че е лицемер.

Богдан Милчев попита защо, след като е констатирано по-ниско качество на асфалта на АМ „Тракия“, данните не са дадени на прокуратурата. От АПИ има справка, че няма нужда от ремонт на инспектираните трасета от Шишков и вътрешния министър Иван Демерджиев по-рано през седмицата. Становището на властите е, че трябва да се ремонтират участъците. Милчев прогнозира, че целта е да се откраднат 300 милиона лева.

По думите му Виолета Комитова, бивш регионален министър и министър Димитър Стоянов отиват при президента и докладват за Захари Христов, заместник-министър за корупция. Той поискал пари от строителна фирма, за да й пусне дължими пари. Тодор Стоянов е служителят, който огласява скандала пред Димитър Стоянов, който в предишния кабинет беше съветник на президента. Това е докладвано на Румен Радев, но той не е подал сигнала в прокуратурата. Богдан Милчев каза, че е готов да носи отговорност за казаното.

 

news.bg

You may also like

Leave a Comment

NoCorruption.net @ 2022 – Всички права запазени.