Начало » ПАТРИОТИТЕ: БСП И ДПС ДА СЕ БОРЯТ С КОРУПЦИЯ Е ВСЕ ЕДНО МАСОВ УБИЕЦ ДА БРАНИ ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА

ПАТРИОТИТЕ: БСП И ДПС ДА СЕ БОРЯТ С КОРУПЦИЯ Е ВСЕ ЕДНО МАСОВ УБИЕЦ ДА БРАНИ ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА

by admin
0 comment

„БСП и ДПС да се борят с корупция е все едно масов убиец да брани човешките права“, заяви заместник-председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Искрен Веселинов при дебатите в парламента.
 
„Обединени патриоти“ не можем да подкрепим този вот, защото вие нямате моралното право да се правите на ментори по тази тема, обърна се той към двете партии. 

Веселинов посочи, че не е чул конкретни примери за корупция.

 
„Няколко неща могат да са причина за внасянето на вот на недоверие, освен основната – падане на правителството, която е непостижима към днешна дата“, коментира той и ги изброи – „първо този вот да помогне с нещо в борбата с корупцията, второ да е заявка, че съществува алтернатива на управлението и трето вотът да е опит на опозицията да покаже ново лице и нова риторика. По наше мнение настоящият дебат е пълен провал на вносителите и по трите показателя“, заяви Искрен Веселинов.

„Няма да подкрепим този вот, защото ние не искаме такава алтернатива – на грабежа и разрухата, каквато БСП са специалисти в коалиция с ДПС да ни поднесат“, посочи той.

Най-мощната антикорупционна мярка след 2014 г. е, че държим ДПС извън властта, категорично, с всичките им обръчи от фирми, заяви заместник-председателят на ПГ на „Обединени патриоти“.
 
Според Веселинов този вот няма за цел нещо да промени, а да засили негативизма на българите, той бил за вътрешнопартийна употреба.

„Обединени патриоти“ не можем да подкрепим такъв вот, затова оставайки критични, изискващи и коригиращи управлението, ще подкрепим правителството на България, заяви той.

You may also like

Leave a Comment

NoCorruption.net @ 2022 – Всички права запазени.