Начало » КОРУПЦИЯ ИМА, НО НАВСЯКЪДЕ Я ИМА, ОБОБЩИ ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ПАРЛАМЕНТА

КОРУПЦИЯ ИМА, НО НАВСЯКЪДЕ Я ИМА, ОБОБЩИ ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ПАРЛАМЕНТА

by admin
0 comment

Управляващите не отричат, че в България има корупция, но такава съществува в Европа и в целия свят. Освен това се вземат и мерки – приема се Закон за борба с корупцията и се търси помощ от Германия. Така може да се обобщи позицията на председателя на парламента Цвета Карайанчева, която тя изказа по БНТ по темата за вота на недоверие към кабинета.

Тя опреди вчерашният дебат като безинтересен, защото не е имало конкретика. „Първите изказвания бяха по темата, след което се получи типичен дебат, който няма да доведе до никъде“, обобщава наблюденията си председателят на парламента.

Караянчева смята, че ако БСП има реални данни за корупцията, трябва да сезират прокуратурата. Нейното чувство е, че левицата не иска да се включи в борбата срещу корупцията.

Цвета Караянчева повтори и тезата на управляващите, че цялото общество трябва да прояви нетърпимост към проблема. Председателят на парламента не е разкрил, че в дългата дебат народните представители са използвали език, който не е повод за гордост.

Източник: www.dnevnik.bg

You may also like

Leave a Comment

NoCorruption.net @ 2022 – Всички права запазени.