Начало » ЕЖЕДНЕВНИ СКАНДАЛИ, АЛА ВЛАСТТА НЕ ПАДА? НЯМАЛО АЛТЕРНАТИВА – ЗАТОВА!

ЕЖЕДНЕВНИ СКАНДАЛИ, АЛА ВЛАСТТА НЕ ПАДА? НЯМАЛО АЛТЕРНАТИВА – ЗАТОВА!

by admin
0 comment

Часове преди началото на новия политически сезон наблюдавахме един добре познат сюжет – в средата на нощта и след близо 4 часа коалиционен съвет, управляващите решиха да запазят своята власт.

Поредните компромиси в името на стабилността бяха предшествани от острата критика на Волен Сидеров към поведението на министър председателя Валери Симеонов и искане за оттеглянето му.

Всичко това на фона на сатиричните опити на Красимир Каракачанов за омиротворяване на патриотичната трилогия със синя каска.  

„Политиката в България е на ниско ниво и всеки министър мисли как да оцелее“, отбеляза политологът доц. Румяна Коларова. 

Отношенията между „патриотите“ са истерични, които ще осигурят парламентарната подкрепа на ГЕРБ, които не могат да бъдат понесени, а министрите са в това, което е недобросъвестно и корумпирано, а държавата започва да се разпада, търговски регистър … Всички системи блокират и се разпадат, а главният прокурор само мига с очи „, допълва политологът проф. Михаил Мирчев. 

Доц. Коларова посочи в „България сутрин“, че единствената възможна политическа заплаха за сегашното правителство би била алтернатива в ляво. 

Той има възкресение на нещо старо, което инстинктивно отблъсква българските избиратели. Западването на това правителство би било алтернатива на ляво, но БСП държи строг контрол там и потиска всяко инициатива „, подчерта тя 

Проф. Михаил Мирчев изтъкна пред България, че причината, поради която рейтингът на управляващите не пада, въпреки постоянните сътресения, е именно фактът, че в момента няма реална печеливша алтернатива.

You may also like

Leave a Comment

NoCorruption.net @ 2022 – Всички права запазени.