Начало » Двама арестувани в София заради опит за подкуп на полицаи

Двама арестувани в София заради опит за подкуп на полицаи

by Manager
0 comment

Столични полицаи задържаха двама мъже, при два отделни случая, направили опит с подкуп да избегнат по-нататъшни санкции, след като били спрени за проверка, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР).

Едната ситуация е възникнала в четвъртък вечер, когато 32-годишен мъж е бил спрян за проверка на бул. „Симеоновско шосе“ в София. В него униформените намерили две пликчета с растителна маса.

Мъжът подхвърлил две банкноти по сто лева до полицейската кола с цел да избегне санкция. След това побягнал като извадил и пистолет. С цел овладяване на ситуацията, ако мъжът направи опит да стреля с пистолета си, полицаите произвели изстрели със служебното си оръжие. След това мъжът е арестуван, като е установено, че има криминалистически регистрации.

При другия случай, отново в четвъртък, отзовали се на сигнал, полицаи, забелязали съмнително поведение на мъж. Те му поискали личните документи, но вместо личната карта, 59-годишният мъж подал на полицаите банкнота от 50 лева. Последвало задържането му, а справка в регистрите показала, че той е криминално проявен.

You may also like

Leave a Comment

NoCorruption.net @ 2022 – Всички права запазени.