Начало » Демерджиев: Набъбват разследванията срещу политици за корупция

Демерджиев: Набъбват разследванията срещу политици за корупция

by Manager
0 comment

„Има напреднали разследвания за корупция срещу политици и набъбват с всеки ден. Сред тях има и лидери на партии, включително и парламентарно представени“. Това заяви пред БНР служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Има сериозни данни за извършени нарушения, свързани с движения на финансови средства. „Когато дойде моментът, в който няма да застрашавам действията по разследване, ще обявя и имената им“, уточни силовият министър.

Иван Демерджиев увери, че изпълнява обещанията си, които е дал при встъпването си в длъжност като министър – да бъде безкомпромисен към всякакви нарушения или участия в престъпни схеми на служители от МВР.

„МВР се подобрява, МВР се чисти, започва да изпълнява функциите си и започва в много по-голяма степан да оправдава очакванията на обществото. МВР е институцията, която намира сама нарушителите в своите среди и намира моралните сили да ги представи и изобличи пред обществото„, категоричен бе Демерджиев.

Той добави, че няма предложения да остане вътрешен министър и в редовно правителство, но ако има такива, щял да ги обсъди с голямо удоволствие.

 

news.bg

You may also like

Leave a Comment

NoCorruption.net @ 2022 – Всички права запазени.