Шефът на ВКС настоява за избора на свое протеже 

Грозен и абсолютно недопустим натиск върху избора на шеф на Окръжния съд в Пловдив оказва оскандаленият председател на ВКС Лозан Панов, съобщава агенция ПИК, в пространствен анализ на недопустимата ситуация.

Панов не само е осуетил избора на изслушания и одобрен от общото събрание кандидат, но е отишъл на крака в Пловдивския окръжен съд да агитира срещу избирането му и в полза на угоден нему кандидат. Магистратите обаче са установили, че този кандидат е с напълно изплагиатствана  концепция за избора си, което за тях е не просто скандално, а напълно недопустимо.

Скандално е, че в своите 2 /два/ мандата кметът Пламен Спасов непрестанно твърди, в платени статии по медиите и във вестника, който сам си издава, под формата на Информационен бюлетин, че е „спасител“ на община „Родопи“ от лошото управление на своя предшественик.

Бившият президент на УЕФА Мишел Платини може да бъде завършен във футбола, след като четиригодишните трябва да бъдат наказани за корупция, изтеглени тази нощ.

Основният слоган на ГЕРБ  за изборите за Европейски парламент  „ЕВРОПА НИ ЧУВА“, с който партията на Бойко Борисов тръгва за победа на предстоящите избори за Европейски парламент си е чиста проба кражба на интелектуална собственост, разкриха пред Родопи-инфо бивши членове на областното ръководство на НДСВ.

Бивш координатор на жълтата партия за Пловдивска област разкри, че „ЕВРОПА НИ ЧУВА“ е мотото, под което партията на Симеон Сакскобургготски се е явила пред избирателите през 2009 година, на тогавашните избори за европарламент.