Голямо откриване, голям резил! То, че три милиона и двеста хиляди лева ги издухаха в небето за един час, мога да го простя, тези два мандата на Мамин Тотев се нагледахме и на по-страшни неща. Разсипията е, така да се каже, негова запазена марка на управлението.

Резилът на Пловдив беше трудно да се преглътне. Ама изобщо не ми беше културно. Като се започне от фрагментите от Берлинската стена, изрисувани с целуващи се в устата войници и кичозно-перверзна Статуя на свободата, разположени пред Джумая джамия, кичозните трабанти

За голяма манипулация на идващите избори в България алармират граждани във Фейсбук, като посочват данни на служба ГРАО публикувани в техният сайт. Според ГРАО към 15.12.2018 година населението на България се увеличава с бесни темпове и хората в областните центрове стават с хиляди повече.

Вече започнаха боричканията /тоест номинациите/ на гербавите за Европейския Парламент. Битката ще е още по-оспорвана с оглед очертаващия се провал на ГЕРБ в следващите местни, а може би и парламентарни избори тази година. Поне да са си на завет, на топло и богато място. Естествено, отново се обсъждат имената на две "българки" с небългарски имена - Габриел и Майдел. Габриел и Майдел какво точно са направили за България в Европарламента можем само да гадаем, вероятно по измерения се доближава до грандиозните успехи на Станишев, за които също не знаем нищо.

Не отминавайте тази партийна новина от централата на ОПГ: "ГЕРБ проведе първо заседание на Националния предизборен щаб за европейските и местни избори. Беше утвърдена структурата на щаба, който за пореден път ще се ръководи от Цветан Цветанов. В периода 7 - 11 януари 2019 г. Националният предизборен щаб на ГЕРБ ще изработи методическите указания"...

Ето гербаджийските методически указания, с които Цв.Цв. и компания вече десета година крадат изборите: