Скандално е, че в своите 2 /два/ мандата кметът Пламен Спасов непрестанно твърди, в платени статии по медиите и във вестника, който сам си издава, под формата на Информационен бюлетин, че е „спасител“ на община „Родопи“ от лошото управление на своя предшественик.

Бившият президент на УЕФА Мишел Платини може да бъде завършен във футбола, след като четиригодишните трябва да бъдат наказани за корупция, изтеглени тази нощ.

Основният слоган на ГЕРБ  за изборите за Европейски парламент  „ЕВРОПА НИ ЧУВА“, с който партията на Бойко Борисов тръгва за победа на предстоящите избори за Европейски парламент си е чиста проба кражба на интелектуална собственост, разкриха пред Родопи-инфо бивши членове на областното ръководство на НДСВ.

Бивш координатор на жълтата партия за Пловдивска област разкри, че „ЕВРОПА НИ ЧУВА“ е мотото, под което партията на Симеон Сакскобургготски се е явила пред избирателите през 2009 година, на тогавашните избори за европарламент.

Този уикенд, австралийският премиер Скот Морисън обяви, че правителството на страната, в рамките на програма за борба с климатичните промени, е гогово да задели средства за засаждане на 1 милиард дървета до 2030 година, съобщи Сидни Морнинг Хералд, цитиран от Родопи-инфо

Както обясниха от организаторите на кампанията, проектът ще струва $ 12,5 милиона AUD (малко по-малко от 9 милиона щатски долара) и според Straits Times се очаква да се премахнат 18 милиона тона парникови газове от околната среда, всяка година до 2030 година.